Exceptional restaurant in Puerto de Las Nieves, among the best in Agaete specializing in local cuisine; genuine and quality dishes, cooked at the moment, delicious.
El mojo verde canaio to be tasted as soon as you arrive is the premise of the taste, quality and lightness of what will follow later, it is absolutely not comparable to the various sauces usually offered as soon as you sit down in restaurants; homemade with a recipe that does not include mayonnaise and fat, sublime!
And the cordon blues? Those who preceded me in the reviews and published photos praised them; I can only add by saying that no words give an idea of how succulent and … abundant they are.
Then we tasted the stack of fried aubergine sticks flavored with an exquisite sweet and sour sauce, stuffed champignon mushrooms dipped in delicious purée, a really tasty typical Canarian bean soup.
All washed down with a suggested red that really enhanced all the dishes tasted.
I advise you not to get up before having tasted a strictly homemade dessert.
The staff is obviously very courteous, fast and helpful, they were very professional in advising and suggesting our needs, describing the characteristics of the dishes.
Great experience, we will definitely come back to taste other dishes;
I absolutely recommend the Casa Ico Restaurant
Kily VL
Hace 5 mesesGordon blue espectacular, 2 tropicales para acompañar y de cierre una pannacota de maracuyá deliciosa! Rematando con un chupito de ronmiel😋 Buena onda en un bar-restaurante humilde y sin pretensiones.
anetadina
Hace 4 mesesComida casera lejos de los restaurantes turísticos. ¡Todo estaba riquísimo!
Iván Okashima
Hace 2 añosFuimos porque habíamos visto las reseñas anteriores sobre el Cordon Blue, y cumplió las expectativas! Estaban buenísimos, en su punto crujientes por fuera y tiernos por dentro, ademas enormes y económicos, una maravilla vamos. La camarera super amable también nos atendió estupendamente. Como unico punto negativo, las patatas fritas no estaban muy allá, tenían mucho aceite retenido y sabían bastante al aceite. Por lo demás, un 10.
Alex Fernandez Muerza
Hace un añoComida típica canaria. Curioso el plato de berenjenas rebozadas en forma de torre. Tiene local dentro con aire acondicionado, y fuera mesas. Tardaron mucho rato en atendernos, comentaron que se les había quemado un plato y que tuvieron que hacerlo de nuevo.
Ignacio García Cano
Hace 3 añosUno de los mejores sitios para comer cosas como Gordon Blue, berenjenas fritas o huevos revueltos. Además el precio es increíble y la cantidad de comida es espectacular🤤