Exceptional restaurant in Puerto de Las Nieves, among the best in Agaete specializing in local cuisine; genuine and quality dishes, cooked at the moment, delicious.
El mojo verde canaio to be tasted as soon as you arrive is the premise of the taste, quality and lightness of what will follow later, it is absolutely not comparable to the various sauces usually offered as soon as you sit down in restaurants; homemade with a recipe that does not include mayonnaise and fat, sublime!
And the cordon blues? Those who preceded me in the reviews and published photos praised them; I can only add by saying that no words give an idea of how succulent and … abundant they are.
Then we tasted the stack of fried aubergine sticks flavored with an exquisite sweet and sour sauce, stuffed champignon mushrooms dipped in delicious purée, a really tasty typical Canarian bean soup.
All washed down with a suggested red that really enhanced all the dishes tasted.
I advise you not to get up before having tasted a strictly homemade dessert.
The staff is obviously very courteous, fast and helpful, they were very professional in advising and suggesting our needs, describing the characteristics of the dishes.
Great experience, we will definitely come back to taste other dishes;
I absolutely recommend the Casa Ico Restaurant
dennis dennis
Hace 6 mesesHemos venido x los comentarios y la verdad que lo puedo recomendar muchísimo. Comida calidad y precio muy bien. Lo mejor la camarera Italiana que es un sol que energía y que buena persona. Volveremos pronto.
Arian Cabrera
Hace 6 mesesMuy buena comida y servicio. Calidad-precio excelente mejor que todos los que estan en primera linea. Cordon blue buenisimo
Iván Okashima
Hace 3 añosFuimos porque habíamos visto las reseñas anteriores sobre el Cordon Blue, y cumplió las expectativas! Estaban buenísimos, en su punto crujientes por fuera y tiernos por dentro, ademas enormes y económicos, una maravilla vamos. La camarera super amable también nos atendió estupendamente. Como unico punto negativo, las patatas fritas no estaban muy allá, tenían mucho aceite retenido y sabían bastante al aceite. Por lo demás, un 10.
Kily VL
Hace un añoGordon blue espectacular, 2 tropicales para acompañar y de cierre una pannacota de maracuyá deliciosa! Rematando con un chupito de ronmiel Buena onda en un bar-restaurante humilde y sin pretensiones.
jose alberto cabrera moreno
Hace 3 mesesEs un sitio de los de toda la vida donde prima la buena comida. La camarera es maravillosa en el trato, amigable y muy agradable.